неділю, 11 січня 2009 р.

Вступне слово

Вітаю всіх любителів незвичайних та красивих явищ на сторінках нового блогу!

Мене звати Шиндер Олександр. Я цікавлюсь різними природними явищами але особливо захоплююсь спостереженнями гало - красивого та дивовижного явища в атмосфері. Протягом кількох останніх років накопичився певний статистичний матеріал, тож і виникла ідея опублікувати його в Інтернеті, а також, знайти однодумців, збільшити можливості для ведення повноцінної статистики, завести щоденник спостережень.

Власне сам проект і планується присвятити спостереженням гало на території України. Ідея блогу полягає в зборі якомога детальнішої статистичної інформації з території країни, що допоможе створити повноцінну картину появи гало. Враховуючи це, мова ведення блогу буде початково українська. Можливо, з часом, за умови певної активності відвідувачів, появиться змога вести блог додатково і російською.

Слід зазначити, що в багатьох країнах уже не один рік існують подібні проекти. Зокрема, радує якісний сайт http://ice-halo.net/ Володимира Галінського із Мінска.

Буду радий бачити на сторінках блогу спостерігачів з України та інших країн, а також, Ваші фотографії, інформацію про спостереження. Хоча блог і призначається в першу чергу для ведення статистики по гало але не оминатимуться і інші оптичні явища.

В разі виникнення окремих питань Ви можете писати мені на електронну адресу : shinderoleksandr@rambler.ru. По мірі можливості буду відповідати.

А Новий, 2009, рік щойно розпочався, з чим Вас щиро вітаю! Будемо сподіватися, що він принесе нам багато хороших речей та цікавих спостережень. Тож, уперед!!!

1 коментар:

  1. Вітаю з гарним починанням! Бажаю цікавих статей та вдячних читачів. До речі, щоб мати більше відвідувачів, можна подати посилання на свій блог на якомусь з відповідних ресурсів, наприклад top.blog.net.ua. Я там теж є - "Мандрівки цікавими куточками України" :-)

    ВідповістиВидалити